Contacta'ns

POLÍTICA DE PRIVADESA XARXES SOCIALS

POLÍTICA DE PRIVADESA XARXES SOCIALS

De conformitat amb l’establert en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal (RGPD) i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), BAIMAROFTALMOLOGIA SLP informa als usuaris, que ha procedit a crear un perfil en la/s Xarxes Sociales Facebook, Twitter, Instagram, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

Dades de BAIMAR OFTALMOLOGIA SLP:

CIF: B66428541

ADREÇA: C/ MOSSEN SERAPI FERRER 50 BAIXOS08242, MANRESA (BARCELONA)

CORREU ELECTRÒNIC: INFO@METGESMANRESA.COM 

DOMINI WEB: WWW.METGESMANRESA.COM 

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per BAIMAR OFTALMOLOGIA SLP, mostrant així interès en la informació que es publicite a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

L’usuari pot accedir a tot moment a les polítiques de privadesa de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privadesa.

BAIMAR OFTALMOLOGIA SLP té accés i tracta aquella informació pública de l’usuari, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzats dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporats a cap fitxer.

En relació als drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels quals vostè disposa i que poden ser exercitats davant BAIMAROFTALMOLOGIA SLP, d’acord amb el RGPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

Accés: Vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.

Rectificació: Només podrà satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control de BAIMAR OFTALMOLOGIA SLP, per exemple, eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret haurà d’exercir-ho davant la Xarxa Social.

Cancel·lació i/o Oposició: Com en el cas anterior, només podrà satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control de BAIMAR OFTALMOLOGIA SLP, per exemple, deixar d’estar unit al perfil.

BAIMAR OFTALMOLOGIA SLP realitzarà les següents actuacions:

Accés a la informació pública del perfil.

Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de BAIMAROFTALMOLOGIA SLP.

Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.

Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari.

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a això haurà d’accedir a la seva configuració de privadesa.

Publicacions

L’usuari, una vegada unit a la pàgina de BAIMAROFTALMOLOGIA SLP, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decoro, i/o que infringeixin, violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, BAIMAROFTALMOLOGIA SLP es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

BAIMAR OFTALMOLOGIA SLP no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privadesa.

Les imatges que puguin publicar-se a la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part de BAIMAR OFTALMOLOGIA SLP, però si que romandran a la Xarxa Social.

Concursos i promocions

BAIMAR OFTALMOLOGIA SLP es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cadascun d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades en la mateixa. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui aplicable.

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de manera algun, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

Publicitat

BAIMAR OFTALMOLOGIA SLP utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals del RGPD i de la LSSI-CE.

No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de BAIMAROFTALMOLOGIA SLP perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació detallem l’enllaç i la política de privadesa de la Xarxa Social:

• Facebook: https://www.facebook.com/metgesmanresa   –   https://www.facebook.com/help/323540651073243/

• Instagram: https://www.instagram.com/metgesmanresa   –   https://www.instagram.com/terms/accept/?hl=es/

•Twitter: https://twitter.com/metgesmanresa  –   https://twitter.com/privacy